10/20/2012




Ulkona alkaa jo enteillä talvesta, kylmä viima tuivertelee puissa jotka on jo melkein alastomia. En tiiä oikeen et ootanko talvee vai en. Ehkä en ihan vielä oo sillä tuulella, vaikka tykkäänkin jokasesta vuodenajasta. Niissä kaikissa on sitä jotain: syksyssä sen värit, talvella lumi ja kirpeys, keväällä luonnon eloon herääminen ja valon palaaminen, ja no kesä, sen ihanuuksia ei varmaa tarvikkaa selittää;)

Mutta mun syysloma tuntuu kyllä valuneen kuin vesi sormien läpi, vielä ku se onki pari päivää lyhyempi! En kyllä tunne hirveetä virkistymistä ja energia varojen täyttymistä loppusyksyn rutistuksiin
...

Step Up:ista tarttui mukaan kaksi oikein kivaa biisiä, varsinki rakastan tota ensimmäistä! 




Ja siinä päätähdet! En kestä sitä viimestä tanssia, se oli niin kaunis!
(siinä oli toi eka kappale, eli se "To build a home")
((ja tuli pieni poikaystävän kaipuu))


<3: Oona

(Ps. Pelkoni kävi toteen: ei tää suostu mun kuvia yhtäkkiä lataamaan. Ois ollu vielä muitakin kuvia, yks mun lemppari otoksista jäi nyt sitten näyttämättä. Mä en tiedä mitä pitäis tehdä, kun ei viittis täältä poistaakaan postauksia. On se niin outoo, ku monilla miljoonilla muilla on triljoonia kuvia täällä ja pitäny blogiakin kymmenen kertaa pidempään kuin me, niin miks meiltä tällee tila loppuu?! Vai onks bloggerissa joku ongelma?)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti